UPC este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam

Bucură-te de cele mai spectaculoase meciuri de tenis! Vezi pe Eurosport toate turneele de Grand Slam oriunde și oricând cu UPC

Australian Open

Australian Open este primul turneu de Grand Slam din sezonul de tenis.El se desfășoară la Melbourne în prima lună a anului, meciurile având loc pe o suprafață rapidă. În 2019, el a avut loc între 14 și 27 ianuarie și a fost câștigat de sârbul Novak Djokovic, respectiv japoneza Naomi Osaka. Dacă Djokovic a câștigat turneul pentru a șaptea oară (un record), Osaka s-a aflat la primul său titlu la Melbourne, al doilea Mare Șlem la rând din carieră. Australian Open este transmis pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD și Eurosport 2.

 
 
 
 

Roland-Garros 

Roland-Garros (Openul Franței) este al doilea turneu de Grand Slam al anului și cea mai importantă competiție desfășurată pe zgură. Anul acesta va avea loc între 26 mai și 9 iunie. În 2018, Rafael Nadal a câștigat cel de-al 11 titlu în capitala Franței, Paris, în timp ce la feminin s-a impus pentru prima dată Simona Halep. Ediția din 2019 a Roland Garros se va difuza pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD și Eurosport 2.

200
 
 

WIMBLEDON

Wimbledon este cel mai vechi și cel mai prestigios turneu de Grand Slam, fiind singurul care se desfășoară pe aceeași suprafață (iarbă) de la prima ediție. În acest an are loc între 1 și 14 iulie. Învingătorul de la masculin din sezonul trecut este Novak Djokovic, care și-a trecut în palmares al patrulea titlu pe iarbă londoneză, iar la feminin Angelique Kerber a triumfat pentru prima dată în carieră. Ediția din 2019 a Wimbledonului va fi difuzată pe Eurosport 1 și Eurosport 2.

 
 

US OPEN

US Open este cel de-al patrulea și ultimul turneu de Grand Slam al anului, desfășurându-se anual în metropola americană New York. În acest an va avea loc între 26 august și 8 septembrie. Anul trecut Novak Djokovic s-a impus pentru a treia oară în competiția din Statele Unite ale Americii, iar la feminin Naomi Osaka a câștigat în premieră un turneu de asemenea calibru. Ediția din 2019 a US Open poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD și Eurosport 2.

200
 
 
 
 

Eurosport în grila de programe UPC

Eurosport 1 și Eurosport 2 sunt incluse în Horizon GO șî în toate abonamentele de televiziune UPC pe pozițiile:


Canal

Poziție EPG

PLAY FAMILIA

PLAY MAXIM

160 

161 


VINO LA UPC!

Prin pachetele Happy Home® de la UPC te poți bucura de cel mai mare număr de canale TV, internet prin wifi, telefonie și programe SPORT oriunde și oricând!