Educatie

Ca lider in inovatie si tehnologie pe piata de comunicatii prin cablu, UPC crede cu tarie ca performanta este posibila numai prin educatie. Prin urmare, compania si-a concentrat o buna parte din eforturi pentru sprijinirea acestui sector, cu atat mai mult cu cat in Romania exista un potential deosebit in acest domeniu.

Smart Nation

 
 

UPC Smart Nation este locul unde ideile tinerilor pot schimba lumea! O platforma online dedicata tuturor celor pasionati de tehnologie, de cele mai noi gadgeturi sau aplicatii.

 
 

Digital Nature

 
 

Digital Nature a aparut ca o completare fireasca pentru Digital Zoo si este locul in care ii invitam pe toti sa exloreze natura si sa afle lucruri interesante. Cu ajutorul tehnologiei digitale incercam sa le oferim tuturor experiente extraordinare.

 
 

Siguranta pe internet

 
 

InSafe, organizatia Uniunii Europene care coordoneaza activitatile de constientizare a securitatii pe Internet in Europa si UPC Romania lanseaza noi instrumente pentru navigarea in siguranta pe Internet.

 
 

Creste prin teatru

 
 

"Creste prin teatru" este un proiect educational creativ si unic in Romania, dedicat copiilor, parintilor si pedagogilor, pe care UPC l-a realizat in parteneriat cu Teatrul Ion Creanga.