Despre UPC

Suntem una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata din Romania, lideri in domeniul inovatiei in tehnologie. Oferim servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie in aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.245.100 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele noastre pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 500 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc..

Investitie

UPC Romania investeste continuu in modernizarea retelelor pentru a oferi produse si servicii de calitate si pentru a lansa, in mod constant, noi produse pentru clientii sai.

 

Promitem clientilor nostri experiente uimitoare in lumea digitala. Le oferim servicii extraordinare –  Internet de mare viteza disponibil national – Fiber Power 500 Mbps, cele mai multe canale HD prin cablu (42), canale documentare variate si canale 3D. Le oferim clientilor aproape 200 de canale in format digital, pentru a se bucura de continutul TV relevant pentru ei. Noi credem ca nu exista produse extraordinare fara servicii, fara suport extraordinar. De aceea dublam intotdeauna produsele cu un suport pe masura. Un raport ANCOM din 2013 a evidentiat de altfel faptul ca UPC reuseste sa instaleze serviciile de internet in maximum 3 zile – cel mai rapid termen de instalare din Romania.

 
 

Calitate

Suntem preocupati in mod constant de calitatea serviciilor de relatii cu clientii si o mare parte dintre investitii este orientata in aceasta directie. Pentru noi este foarte important ca toti clientii nostri sa se simta bine atunci cand iau legatura cu reprezentantii companiei, fie ca intra intr-unul dintre Centrele de Relatii cu Clientii, suna in Call Center sau interactioneaza cu echipele tehnice.

 

UPC Romania este afiliata la Liberty Global, plc., cea mai mare companie internationala de comunicatii prin cablu din lume. Liberty Global, plc. ofera servicii de televiziune, internet de mare viteza si telefonie pentru peste 59 de milioane de clienti din peste 30 de tari in Europa, America Latina si Caraibe. Liberty Global Group opereaza in 12 tari europene: Romania, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Irlanda, Olanda, Elvetia, Germania, Marea Britanie si Belgia.

 
 

Liberty Global, plc.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni in peste 30 de tari. Ii conectam pe oameni cu lumea digitala si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilitati nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet in banda larga si telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie urmatoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza 27 milioane de clienti. La 31 martie 2015, acestia aveau peste 59 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global in Europa includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet si Ziggo. Operatiunile noastre includ totodata si Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii si Liberty Global Ventures, fondul nostru de investitii.