Toate meciurile din UEFA Champions League si Europa League se vad la UPC in urmatorii 3 ani

Meciurile vor fi disponibile si in aplicatia Horizon GO si cu functia Replay a mediabox-ului Horizon

 

 

Clientii UPC se vor bucura de toate meciurile din UEFA Champions League si Europa League pentru urmatoarele trei sezoane, in urma parteneriatului incheiat intre UPC Romania si Look TV.

 

Noul sezon al celor mai importante si spectaculoase competitii fotbalistice intercluburi a debutat recent, meciurile fiind difuzate de Look Plus, Look Plus HD, Look Sport si Look Sport HD. Acestora li se vor adauga alte canale suplimentare Look pentru a asigura transmiterea live simultana a tuturor meciurilor din cele doua intreceri sportive.

 

Toate meciurile din ambele competitii  vor putea fi urmarite oriunde, pe orice ecran cu aplicatia Horizon Go si oricand cu functia Replay a mediabox-ului Horizon, continutul fiind disponibil cu pana la sapte zile in urma. Astfel, fanii fotbalului se vor bucura de cea mai buna experienta TV, meciuri live in calitate HD exceptionala si nu vor rata nicio faza sau gol, niciun meci in care unele dintre cele mai mari vedete ale fotbalului - Leo Messi, Gianluigi Buffon, Neymar sau Cristiano Ronaldo - vor scrie inca o pagina de istorie a fotbalului european.

 

„Prin incheierea parteneriatului cu Look TV, clientii nostri vor avea ocazia sa traiasca emotia tuturor meciurilor din UEFA Champions League si Europa League, care se alatura celorlalte competitii fotbalistice din campionatul national. Experienta clientilor UPC este completata de platforma inovatoare Horizon si aplicatia Horizon Go, astfel incat se vor bucura de fotbal la cea mai mare intensitate, oriunde s-ar afla si in orice moment al zilei. Ne bucuram sa extindem oferta noastra de continut premium cu cele mai importante competitii din fotbalul european ca parte a strategiei de a oferi divertisment nelimitat, pe orice device.”, declara Mihnea Radulescu, CEO UPC Romania.

 

Canalul Look Plus este disponibil in toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD si canalele utilizate pentru transmisia tuturor meciurilor din cele 2 competitii vor fi incluse in extraoptiunea Sport.

Despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei peste 1,3 milioane de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la  500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box și divertisment nelimitat prin platforma video de ultimă generație Horizon. UPC România este parte din grupul Liberty Global.

Liberty Global

(NASDAQ: LBTYA, LBTYB și LBTYK) este cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu din lume, cu operațiuni în 12 țări europene sub brandurile Virgin Media, Unitymedia, Telenet și UPC. Investim în infrastructură de ultimă generație și în platforme digitale care le permit clienţilor noştri să se bucure de revoluția digitală. Dezvoltarea şi angajamentul nostru remarcabil în materie de inovaţie ne permit să creăm produse de top pe piaţă, furnizate prin reţele de ultimă generaţie, care îi conectează pe cei peste 22 de milioane de clienţi abonaţi la peste 46 de milioane de servicii de televiziune, internet de mare viteză şi telefonie. Avem peste 6 milioane de abonaţi de servicii mobile şi oferim servicii WiFi în 10 milioane de puncte de acces din aria noastră de acoperire.

În plus, Liberty Global deține 50% din Vodafone Ziggo, un joint venture din Olanda cu 4 milioane de clienţi abonaţi la 10 milioane de servicii de telefonie fixă și 5 milioane de abonaţi de servicii mobile, precum și investiții semnificative în ITV, All3Media, LionsGate, cursele din Formula E și mai multe rețele sportive regionale.