Robert Redeleanu preia un nou rol in cadrul operatiunilor Liberty Global
din Europa Centrală și de Est

 

Mihnea Radulescu este numit CEO al UPC Romania 

Bucuresti, 16 februarie 2018 – Compania Liberty Global anunta schimbari organizationale ale operatiunilor din Europa Centrala si de Est. Incepand cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, in prezent Director General al UPC Romania si UPC Ungaria, este numit Director General al UPC Polonia. Robert Redeleanu ii succede lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis sa paraseasca Liberty Global. De la aceasta data, Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operatiunilor din UPC Polonia si UPC Ungaria, care functioneaza ca entitati separate. De la 1 aprilie 2018, Mihnea Radulescu este numit Director General al UPC Romania. Mihnea Radulescu este in prezent Vice-presedinte pentru operatiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrala si de Est), coordonand activitatile pentru divizia business din Romania, Ungaria, Polonia, Slovacia si Cehia.

 

“Sunt incantat sa preiau noua responsabilitate in cadrul UPC CEE si sa ma alatur echipei UPC Polonia. Vreau sa multumesc echipei mele din Romania pentru rezultatele extraordinare pe care le-am obtinut in acesti cinci ani si pentru pasiunea cu care am reusit constant sa oferim cele mai bune experiente digitale pentru clientii nostri. Ma bucur ca Mihnea va conduce o echipa excelenta si o companie in continua crestere si ii doresc mult succes in noul rol”, a declarat Robert Redeleanu

 

“Preiau conducerea unei echipe cu rezultate remarcabile, care a reusit atat in 2017, cat si in anii anteriori, sa aiba o crestere accelerata pentru toate segmentele de business. Sunt convins ca impreuna vom continua strategia foarte bine definita a UPC de a aduce clientilor produse si servicii inovatoare la cele mai inalte standarde si vom duce mai departe povestea de succes a companiei UPC Romania.”  a declarat Mihnea Radulescu.

 

Robert Redeleanu a fost numit Director General  pentru UPC  Romania in iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a  ocupat functia de Chief Marketing Officer pentru UPC Romania, incepand cu 2013. Robert Redeleanu si-a inceput cariera in cadrul Unilever South Central Europe si, in peste 20 de ani de activitate, a avut o cariera locala si internationala, cu experienta extinsa in operatiuni, marketing si vanzari in diferite organizatii.

 

Mihnea Radulescu si-a inceput cariera in cadrul Liberty Global in 2013 in Romania unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat si implementat o serie de proiecte strategice de succes. Din 2015, Mihnea Radulescu a fost numit Vice-presedinte responsabil pentru proiectele strategice si membru in echipa de top management a UPC in regiunea Europa Centrala si de Est. Din 2016 a preluat atributiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale intregii regiuni CEE, obtinand rezultate deosebite in ansamblul rezultatelor companiei. Anterior experientei din Liberty Global, Mihnea Radulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din Romania timp de aproape sapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variata de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de crestere sau integrari de companii in industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

 

Mihnea Radulescu are o diploma de master la Norwegian School of Management din Oslo si este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Relatii Economice Internationale).

Despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei peste 1,3 milioane de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la  500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box și divertisment nelimitat prin platforma video de ultimă generație Horizon. UPC România este parte din grupul Liberty Global.

Liberty Global

(NASDAQ: LBTYA, LBTYB și LBTYK) este cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu din lume, cu operațiuni în 12 țări europene sub brandurile Virgin Media, Unitymedia, Telenet și UPC. Investim în infrastructură de ultimă generație și în platforme digitale care le permit clienţilor noştri să se bucure de revoluția digitală. Dezvoltarea şi angajamentul nostru remarcabil în materie de inovaţie ne permit să creăm produse de top pe piaţă, furnizate prin reţele de ultimă generaţie, care îi conectează pe cei peste 22 de milioane de clienţi abonaţi la peste 46 de milioane de servicii de televiziune, internet de mare viteză şi telefonie. Avem peste 6 milioane de abonaţi de servicii mobile şi oferim servicii WiFi în 10 milioane de puncte de acces din aria noastră de acoperire.

În plus, Liberty Global deține 50% din Vodafone Ziggo, un joint venture din Olanda cu 4 milioane de clienţi abonaţi la 10 milioane de servicii de telefonie fixă și 5 milioane de abonaţi de servicii mobile, precum și investiții semnificative în ITV, All3Media, LionsGate, cursele din Formula E și mai multe rețele sportive regionale.