UPC și Voyo îți aduc și mai mult entertainment în casa ta digitală!

Dacă ai cel puțin un abonament de televiziune și unul de internet, de la UPC, poți accesa o librărie de peste 3000 de filme, emisiuni informative, show-uri și evenimente sportive, seriale romanești și internaționale.

Ce este Voyo?

Voyo este un serviciu care oferă conținut video online în sistem de Abonament sau Pay Per View (plată la bucată), în condiții perfect legale.

Milla Jovovich, Robert de Niro, Penelope Cruz, Natalie Portman, Antonio Banderas, Colin Farrell, Ashton Kutcher, Gerard Butler sau Johnny Depp sunt doar câțiva dintre actorii pe care abonații pot să-i regăseasca pe Voyo.ro – peste 3000 de filme și emisiuni sunt la dispoziția abonaților, oricând, oriunde și de oricâte ori doresc.

Conținut exclusiv

Oferta Voyo include pe lângă filme, și conținut EXCLUSIV - cele mai vizionate seriale românești ale momentului, episoade din "Las Fierbinți", "Triplusec" și ediții “Românii au talent”, "Vocea Romaniei" și alte show-uri marca ProTV.

Voyo este disponibil pe iOS, Android și Smart TV.

 
 

Cum soliciți voucher-ul cadou?

După solicitare vei primi codul voucher-ului prin e-mail (în 24 - 48 ore)

Acum îți poți activa voucher-ul Voyo!

 

Primul pas este să te înregistrezi pe www.voyo.ro. Pentru înregistrare, trebuie completat formularul de înregistrare și stabilit un username și o parolă. Imediat vei primi un email cu link-ul de activare. După activarea contului mai este nevoie doar de 4 click-uri:

  1. "Vreau Voyo" din pagina principală
  2. Fă-ți abonament
  3. Apasă butonul “Activează-ți abonamentul”
  4. Validează cod voucher primit prin UPC

*Accesul gratuit la VOYO, cu codul de acces din promoție, este valabil în perioada 15 noiembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, și este destinată exclusiv abonaţilor UPC.