Sport

Spectacolul din Liga 1 la calitate HD, alaturi de tot ce e mai bun din show-uri, filme și documentare sportive. Descopera secretele fitnessului si adrenalina luptelor si a motorsportului. Urmareste, pas cu pas, viata celebritatilor din lumea sportului.

 

10 LEI
/luna

10 canale TV incluse:

Look TV

Este un canal generalist national cu un puternic accent pe divertismentul adresat publicului masculin.

 

 

 
 

Look Plus HD

Entertainment de calitate, sport, filme, seriale, documentare pentru toata familia ta,

la calitate HD.

 
 

Trace Sport Stars

Canal tematic dedicat celebritatilor sportive (emisiuni despre pasiunile, angajamentele, carierele lor, performantele sportive)

 
 

Motorvision HD

Este un canal dedicat lumii automobilelor: review-uri si teste de masini, teste de viteza si performanta, emisiuni de divertisment.

 
 

Fight Box

Canalul perfect pentru pasionatii de lupte si adrenalina. Ai transmisiuni live de la cele mai importante evenimente ce implica arte martiale: MMA, kick-boxing, cage fighting, wushu, sumo sau capoeira. 

 
 

Look TV HD

Vezi sport, show-uri live, filme, entertainment pentru barbati, la o calitate de cinci ori mai buna decat televiziunea standard (SD).

 

 
 

MyZen HD

Canalul promoveaza un stil de viata sanatos

prin emisiunile de yoga, pilates,meditatie

si stretching.

 
 

Trace Sport Stars HD

Transmisii la calitate HD cu si despre viata celebritatilor sportive.

 
 

Motorvision

Este un canal dedicat lumii automobilelor: review-uri si teste de masini, teste de viteza si performanta, emisiuni de divertisment.

 
 

Golf Channel

Tot ce e mai important in lumea golfului: noutati, lifestyle, rezumate si transmisiuni live de la cele mai tari turnee: PGA Tour, European Tour, Ryder Cup sau President’s Cup.