UPC si Voyo iti aduc si mai mult entertainment in casa ta digitala!

 

Daca ai cel putin un abonament digital si unul de internet, poti accesa cu

doar 17 lei/luna (TVA inclus) o librarie de peste 3000 de filme,

emisiuni informative, show-uri si evenimente sportive, seriale romanesti

si internationale.

 

Ce este Voyo

Voyo.ro este un serviciu care ofera continut video online in sistem de Abonament sau Pay Per View (plata la bucata), in conditii perfect legale.

Milla Jovovich, Monica Belluci, Charlize Theron, Penelope Cruz, Natalie Portman, Antonio Banderas, Colin Farrell, Ashton Kutcher, Gerard Butler sau Johnny Depp sunt doar cativa din actorii pe care abonatii pot sa-i regaseasca pe Voyo.ro – peste 3000 de filme sunt la dispozitia abonatilor, oricand, oriunde si de oricate ori doresc. Acum, Voyo este disponibil si iPhone, iPad, Android si Smart TV.

 

In plus, abonatii au parte de primul sezon al celui mai controversat serial american din ultimul an – "House of Cards".

 
 

Continut exclusiv

Oferta Voyo.ro include pe langa filme, si continut EXCLUSIV - cele mai vizionate seriale romanesti ale momentului, difuzate in avans fata de TV: episoade in premiera din "Las Fierbinti", "O saptamana nebuna" si toate editiile “Romanii au talent”, "Vocea Romaniei" si toate celelalte show-uri marca ProTV.

 
 

Te inregistrezi in doar 5 minute

Abonamentul Voyo.ro se activeaza foarte repede. Primul pas este sa te inregistrezi pe www.voyo.ro. Pentru inregistrarea pe platforma Voyo.ro, trebuie completat formularul de inregistrare si stabilit un username si o parola. Imediat, utilizatorul va primi un email cu link-ul de activare . Dupa activarea contului este nevoie doar de 4 click-uri pentru a activa abonamentul Voyo.ro: Vreau Voyo din pagina principala, apoi Fa-ti abonament. Alege butonul Activeaza-ti abonamentul prin UPC si valideaza codul primit. Odata validat codul, abonamentul devine activ si ai acces la toata oferta Voyo.ro.