Fă cunoștință cu noua ta telecomandă

Te va ajuta să controlezi două device-uri în același timp

Mai simplu pentru tine: acum ai o singură telecomandă, care funcționează atât pentru mediaboxul Horizon, cât și pentru televizorul tău.

Așa arată noua ta telecomandă

Iată cum o configurezi în doar câțiva pași

1. Caută aici codul de setare pentru telecomanda ta. Întâi caută producătorul televizorului și apoi codul format din 4 cifre. Sunt mai multe coduri valabile pentru majoritatea mărcilor de televizoare, așa că, cel mai probabil, va trebui să încerci mai multe coduri.

 

2. Apasă butonul TV pentru a seta telecomanda pe modul TV.

 

3. Apasă simultan butoanele OK și 00  și așteaptă până când tasta TV se aprinde de două ori, apoi eliberează butoanele.

 

4. Introdu codul de setare din 4 cifre, folosind butoanele numerice de pe telecomandă. Ai la dispoziție 20 de secunde pentru a introduce codul. Dupa ce ai introdus ultima cifră a codului, în cazul care acesta a fost acceptat, butonul TV de pe telecomandă se va aprinde de două ori. Daca nu se aprinde, trebuie să încerci alt cod din cele disponibile pentru marca ta de televizor, urmând din nou pașii de la 1 la 4.

 

5. Apasă butonul de pe noua telecomandă pentru a vedea dacă televizorul pe care tocmai îl setezi se oprește. Dacă nu se oprește, repetă pașii de la 1 la 4.

 

6. În cazul în care televizorul intră în modul standby atunci când apeși butonul , verifică și dacă celelalte butoane funcționează corect. Dacă da, atunci ai setat corect noua telecomandă Horizon, cu care acum îți controlezi și televizorul.