Cu ajutorul Cardului Digital îți aducem imagine și sunet la o calitate superioară, fără a mai avea nevoie de echipamente suplimentare.
Cardul Digital este disponibil clienților care dețin televizoare cu slot CI+

VERIFICĂ AICI DACĂ TELEVIZORUL TĂU ESTE COMPATIBIL

Alege producătorul

TELEVIZORUL TĂU ESTE COMPATIBIL

TELEVIZORUL NU ESTE COMPATIBIL

Ghid instalare

Întrebări frecvente

Unde găsesc o listă cu televizoarele compatibile pentru Cardul Digital UPC ?
deschide închide

Lista actualizată a televizoarelor compatibile o găsești aici

Televizorul meu are o versiune de software veche. Cum pot să o actualizez?
deschide închide

Software-ul televizorului este pus la dispoziție pe pagina web a mărcii televizorului tău. În general, cele mai noi modele de televizoare se pot conecta direct la internet, astfel că vei putea actualiza software-ul în câțiva pasi.

O altă posibilitate este folosirea unui card de memorie USB, cu care actualizezi software-ul cu ajutorul computerului. Dacă ai nevoie de ajutor la instalarea software-ului, ia legatura cu Serviciul de Asistență Tehnică a mărcii televizorului tău.

Cât durează până când televizorul meu recunoaște Cardul Digital UPC?
deschide închide

Poate dura câteva minute pâna când televizorul tău recunoaște automat cardul.
Nu scoate cardul din televizor în timp ce procesul de recunoaștere este în curs.

Am facut instalarea conform manualului, dar Cardul Digital UPC nu este recunoscut deși am un televizor compatibil. Ce trebuie să fac?
deschide închide

Asigură-te că smartcard-ul și Cardul Digital UPC sunt corect introduse în televizor. Dacă problema persistă contactează Departamentul Relații cu Clienții la 031 1000 872.

Cât dureaza până când am imagine după ce televizorul a recunoscut Cardul Digital UPC?
deschide închide

Activarea cardului poate dura până la 60 minute.

Am reușit să instalez canalele și televizorul a recunoscut Cardul Digital UPC, dar au trecut deja 60 minute și încă nu am imagine. Ce trebuie să fac?
deschide închide

Contactează Departamentul de Relații cu Clienții la 031 1000 872.

Cât poate dura căutarea automată a canalelor?
deschide închide

Operațiunea de căutare automată a canalelor poate dura chiar și 30 de minute, în funcție de modelul televizorului și metoda de căutare selectată în meniul televizorului. Parametrii de căutare se pot regăsi în capitolul “Parametri de rețea utilizați în căutarea canalelor”, de la pagina 11 a Ghidului de instalare Card Digital UPC

Recomandările de față asigură recepția corectă, rapida și eficientă a canalelor din grila digitală UPC.

Pot utiliza Ghidul de programe TV?
deschide închide

Da, poți folosi ghidul de programe pe televizorul tău. UPC asigură, de asemenea, afișarea informațiilor despre programul curent și cel imediat următor. Funcționarea corecta și facilitațile ghidului TV pot varia însa în funcție de modelul televizorului utilizat.

UPC nu garanteaza funcționarea corecta a informațiilor din ghidul TV pe mai multe zile sau afișarea corectă pe televizoarele necertificate.

Cum pot construi o listă de canale favorite?
deschide închide

Funcția de canale favorite este controlată de televizorul tău. Te rugăm să citești manualul de utilizare al televizorului pentru a stabili lista de canale favorite.

Pot modifica ordinea canalelor?
deschide închide

Ordinea canalelor este presetată automat pe televizor.
Dacă vrei să schimbi ordinea canalelor, consultă instrucțiunile de folosire ale televizorului.

Televizorul afișează următorul mesaj “Modulul tău CI+ trebuie actualizat imediat. Nu vei putea accesa serviciul de televiziune digitală până nu se termină actualizarea.” Ce trebuie să fac?
deschide închide

Acest mesaj apare în situația în care o nouă versiune de software este disponibilă pentru Cardul Digital UPC. Trebuie să permiți actualizarea de software apăsând pe butonul OK de pe telecomandă.
Nu vei putea accesa serviciul de televiziune digitală UPC până nu se termină actualizarea.

Cum funcționează controlul parental?
deschide închide

Funcția de control parental este controlată direct de televizor. Citește manualul televizorului pentru a putea instala corect funcția de control parental. Anumite modele de modul CI+ au de asemenea aceasta funcţie. Orice canal pe care este redat un program care are audienţa 18+ va fi blocat cu un cod PIN.
Codul PIN iniţial este: 0000 şi poate fi modificat după instalare.

Modelul de card CI+ are ca identificator codul PN "CI0500" şi se regăseşte pe partea din spate a cardului. O altă modalitate prin care poţi să afli dacă modulul tău are aceasta funcţie este eticheta lipită pe cutie pe care scrie “CAM CI+ v1.4 Control Parental”.