Cele mai bune echipamente iti aduc cea mai buna experienta de divertisment

Descopera varietatea de echipamente ce-ti aduc cea mai buna televiziune digitala. Vezi programele preferate in format HD, ai optiuni de inregistrare si derulare in timp real. Mai mult, primesti primul mediabox Horizon inclus in pachetele HAPPY HOME®.

Horizon

5 lei/luna

 
 

Noua interfata grafica si functiile avansate iti aduc o experienta de utilizare extraordinara. Conecteaza-l la net si te bucuri de Horizon TV la maximum.
Afla mai multe

 
 

Mediabox SD

5 lei/luna

 
 

Mediabox-ul Standard Definition iti permite receptia si decodarea canalelor digitale din grila UPC.

 
 

Card CI+

5 lei/luna

 
 

Smartcard pe care-l introduci direct in televizor pentru a receptiona canalele digitale HD si 3D, la cea mai buna calitate a imaginii si sunetului. Necesita un televizor compatibil.
Afla mai multe

 
 

Telecomanda Teki

100 lei

 
 

Telecomanda inovativa, special creata pentru copii. Ofera libertate si divertisment, dar si protectie impotriva programelor nepotrivite varstei copiilor.
Afla mai multe

 
 

Mediabox SD DVR

5 lei/luna

 
 

Inregistrezi peste 60 de ore cu programele si emisiunile tale favorite si le poti revedea oricand. Opresti si derulezi, chiar in timp ce vizionezi live.

 
 

Coduri de activare mediabox-uri UPC

La prima utilizare, mediaboxul sau cardul tau CI+ de la UPC are nevoie de activare. Consulta codurile necesare, in functie de localitatea ta.

 
 
 
 

Manuale de utilizare mediabox-uri UPC

Afla tot ce ai nevoie pentru a configura echipamentele UPC si descopera toate functiile avansate.