UEFA CHAMPIONS LEAGUE
și EUROPA LEAGUE revin
la LOOK PLUS și LOOK SPORT

UEFA Champions League

Despre

Liga Campionilor UEFA (numită Cupa Campionilor Europeni până în 1992) este o competiție de fotbal europeană intercluburi anuale dedicate celor mai valoroase echipe din Europa. Concursul a început în 1955/1956 cu un format de fază de eliminare, în care echipele au jucat două meciuri, una la domiciliu și una la distanță, iar echipa cu cel mai mare scor pe totalul rândurilor pentru următoarea fază a competiției. Participarea a fost posibilă numai pentru echipele câștigătoare ale titlului de campionat în campionatele naționale și actuale

Știați că?

  • Trofeul Ligii Campionilor are cel mai înalt nivel de 73,5 cm și cântărește 7,5 kg?
  • Tragerea la sorti este structurată momentan pentru a asigura cluburile care reprezintă aceleași națiuni ca nu vor juca între ele până la sferturile de finala?

Facts

Steaua București a fost prima echipa din estul Europei care a reușit sa câștige Cupa Campionilor Europeni, în 1986, impunându-se cu scorul 2-0,dupa loviturile de departajare, în fața echipei FC Barcelona.

UEFA Europa League

Despre

UEFA Europa League, în 1971, cu numele de Cupa UEFA, este al doilea club european de fotbal ca valoare după Liga Campionilor. În 2009 a fost redenumit în UEFA Europa League și și-a schimbat formatul. Concursul se desfășoară anual, iar câștigătorul trofeului concurează pentru Super Cupa Europeană, într-un meci împotriva câștigătorului Ligii Campionilor

Știați că?

  • Trofeul UEFA Europa League (înălțime: 65 cm, greutate: 15 kg), este cel mai greu dintre toate trofeele UEFA, dar nu are mânere?
  • Trofeul a fost proiectat și fabricat în Milano? Cluburile câștigătoare primesc o replică a premiului, iar piesa originală rămâne la UEFA.

Facts

  Finala UEFA Europa League 2019 va avea loc la Baku, capitala Azerbaidjanului

Bucură-te de meciurile preferate cu pachetele

HAPPY HOME

Cea mai bună experiență wifi din România
+ extraopțiunea SPORT în orice pachet

Oferta se adresează clienţilor noi care contractează un pachet de servicii (televiziune, internet şi telefonie fixă) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni.

Serviciile achiziționate individual (televiziune sau internet) sunt furnizate exclusiv cu ajutorul echipamentului de recepție care se oferă în chirie lunară (4 lei/ lună), în cazul achiziției unui pachet de servicii (televiziune, internet și telefonie)/ pachet Happy Home, modemul pentru internet si primul echipament de televiziune sunt incluse gratuit.

Pentru recepția serviciului de televiziune digitală din pachet, poți opta și pentru un  Mediabox Horizon. Dacă dorești să schimbi Cardul Digital UPC inclus inițial, menționează acest lucru consultantului de vânzări online, când te va contacta telefonic pentru validarea comenzii.

Viteza serviciului de internet este oferită în regim best-effort.

Pachetele din ofertă pot fi comandate și telefonic la numărul 0311.001.001 (tarif normal) disponibil: L-V între orele 10:00 - 20:00. Numărul este disponibil doar pentru vânzări online.

Oferta pachetului de servicii este valabilă până la 31.03.2020. UPC îşi rezervă dreptul de a prelungi perioada ofertei. Toate prețurile includ TVA.

Clienţii UPC care au contractat servicii de televiziune au acces gratuit la Horizon Go.
Serviciul Voyo se activează doar la solicitarea clientului.

Cea mai bună experienţă wifi din România - conform datelor privind echipamentele oferite cuprinse în oferta publică a principalilor operatori telecom.

Termeni și condiții