Indiferent de varsta,
meriti ce e mai bun

Am pregatit pentru tine 3 oferte la super preturi in functie de ce ai nevoie. Televiziune, internet, telefonie sau toate acestea intr-un pachet complet.

 
 

TV, internet, telefonie

Esti perfect conectat pentru orice situatie. Ai acces la 67 canale TV, dintre care 10 HD. Viteza de internet de 300 Mbps iti permite sa ii lasi cu incredere pe nepoti sa iti folosesaca conexiunea prin modemul Wi-Fi, iar abonamentul de telefonie te aduce mai aproape de cei dragi tie.

 
 

Toate noutatile
sunt pe internet

Poate ca folosesti internetul sa vorbesti cu cei dragi sau poate ca pur si simplu iti place sa fii la curent cu tot ceea ce se petrece in jurul tau. Connect 300 Mbps cu Wi-Fi de la UPC iti da posibilitati nelimitate pe internet.

 
 

Abonamentul de telefonie

Un telefon este intotdeauna un prilej bun pentru a depana amintiri si a povesti noi lucruri interesante. Ai nelimitat pe fix in Romania si Uniunea Europeana si 500 minute disponibile in retelele fixe si mobile din Romania si Uniunea Europeana.

 
 
 

Termeni si conditii


Detalii suplimentare oferta:

Oferta sociala se adreseaza pensionarilor cu o pensie sub pragul de 600 lei, care fac dovada printr-un talon/cupon de pensie din luna precedenta abonarii. De asemenea, oferta sociala se adreseaza si persoanelor cu dizabilitati.(mai multe detalii aici)

Abonamentul social de televiziune Play Basic
Abonamentul Play Basic contine 67 canale dintre care 10 canale HD. 

Abonament social de internet Connect 300Mbps
Abonamentul la serviciul de internet beneficiază de trafic de internet nelimitat la viteze download de pana la 300 Mbps si viteza upload pana la 6 Mbps. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și sunt oferite best effort. Detalii despre serviciile suplimentare sunt disponibile aici. Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici. Detalii despre echipamentele oferite aici. Detalii despre aria de acoperire geografica a serviciului disponibile aici. Abonamentul social de internet 300Mbps nu se ofera impreuna cu modemul CONNECT BOX.

Abonament social de telefonie format din Nelimitat Fix RO & UE si 500 minute fix si mobil RO & UE

Apeluri nelimitate pe fix catre retele din Romania si UE si 500 minute catre retele fixe si mobile din Romania si UE. Apelurile catre alte destinatii decat cele mentionate se tarifeaza conform listei actuale de tarife. Detalii despre serviciile suplimentare sunt disponibile aici. Detalii despre echipamentele oferite aici.  Apelurile către către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri și concursuri), nu se consumă din minutele naționale incluse, ci sunt taxate conform specificațiilor numărului apelat. Serviciile de telefonie sunt oferite conform politicii de utilizare rezonabila a serviciului de telefonie diponibila aici. Detalii despre aria de acoperire geografica a serviciului disponibile aici. Informațiile complete despre contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.