Oferta speciala: televiziune cu 50% reducere in primele 6 luni + mediabox Horizon cu functie Replay inclus in pachet

Televiziune digitala:

  • 125 canale (103 SD + 22 HD, vezi grila)
  • 59 canale online prin Horizon Go
  • Noul mediabox Horizon inclus:
    functie Replay, portal de aplicatii, optiune DVR


Internet:

  • Viteza download 300 Mbps, upload 6 Mbps
  • Modem Wi-Fi CONNECT BOX inclus
  • Net in afara casei prin UPC Wi-Free

Telefonie CADOU: apeluri nelimitate in reteaua UPC

 
 
 

Mic, inteligent si elegant: cel mai bun mediabox pe care l-am facut vreodata

Cu dimensiuni mult reduse fata de un mediabox normal, Horizon se incadreaza elegant in decorul casei tale. Noua interfata grafica si functiile avansate iti aduc o experienta de utilizare extraordinara. Conecteaza-l la net si te bucuri de Horizon TV la maximum.

Replay

Cu doar o apasare de buton, selectezi canalele preferate, mergi “inapoi” timp de 7 zile si vizionezi tot ce ai pierdut sau retraiesti orice show sau meci memorabil.

 
 

Portal de aplicatii

Acces simplu la cele mai mai populare si indragite aplicatii: CNN, Flickr, Euronews sau Vimeo. Iar cu Cinemagia, ai 1+1 la biletele la film comandate prin portalul de aplicatii Horizon.

 
 

Functie DVR

Pastreaza ce-ti place: poti inregistra emisiunile preferate pe un hard disk extern, poti pune pauza sau derula.

 
 


Oferta exclusiv online este valabilă până la 31.03.2017 și se adresează clienților noi care încheie contracte de furnizare servicii de telecomunicații (internet, televiziune digitală, telefonie), pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

UPC își rezervă dreptul de a prelungi sau modifica oferta. Detalii complete privind caracteristicile serviciilor sunt disponibile pe www.upc.ro. Comenzile se trimit doar online sau la numărul de telefon 0311.001.001 (tarif normal, disponibil de luni până vineri, între orele 10:00-20:00). Toate prețurile includ TVA.