SEMNEAZA PE
CAT-TIMP-VREI-TU

Doar online, comanda orice pachet UPC, acum fara perioada contractuala.

Flexibilitate ca niciodata in noile pachete UPC.

Iata ce beneficii ai daca le comanzi fara perioada contractuala:

Upgrade sau downgrade fara taxe, fara limitari

Treci oricand la un serviciu de net mai puternic sau la un abonament de televiziune cu mai putine canale incluse, conform nevoilor tale si independent de ce ai contractat initial. Poti face asta oricand, fara sa fie nevoie sa resemnezi contractul.

Fara taxe de activare sau instalare

Chiar asa: nu exista taxe. Ai doar 10 lei pe luna in plus la abonament, ceea ce inseamna chiria pentru echipamentele digitale de care beneficiezi: modemul Connect Box, pentru serviciul de internet si mediaboxul Horizon, pentru televiziunea digitala. Daca doresti sa primesti echipamentele cu chirie zero, comanda aici pachetele cu contract pe 2 ani.

Poti alege sa renunti

Fara sa platesti taxe suplimentare. Dar stim ca nu vei avea motive, pentru ca facem totul pentru ca tu sa te bucuri de fiecare moment petrecut impreuna. Ramai client UPC pentru ca-ti place experienta cu noi, iar serviciile noastre iti aduc exact divertismentul si conectivitatea de care ai nevoie la tine acasa.

Acces la toate promotiile

Da, la noi promotiile se cumuleaza. Noile abonamente fara perioada contractuala nu le elimina. Te bucuri de toate ofertele promotionale, ca si pana acum. Iar cand vom lansa unele noi, pachete fara perioada minima contractuala le vor include si pe acelea.

Oferta disponibila doar online

E cel mai simplu pentru tine. Comanzi imediat pe site si te sunam in cel mai scurt timp pentru a-ti confirma ca totul e in regula. Apoi iti instalam serviciile la tine acasa, in maximum 3 zile lucratoare. Daca-ti faci si cont online My UPC, ai totul la indemana: iti controlezi serviciile, facturile si platile oricand, chiar de pe smartphone.

Primesti super echipamente:

Te bucuri de cele mai noi echipamente, ce-ti aduc divertismentul si conectivitatea de care vei vrea sa ai parte mereu: Connect Box Wi-Fi iti da viteza si acoperire la net in orice colt al casei, iar mediaboxul Horizon are functie Replay, portal de aplicatii si o interfata revolutionara.

Alege pachetul potrivit pentru tine:

Connect 150 + Play Familia

Viteza internet 150 Mbps

131 canale TV

Include Connect Box & Horizon

 
De la 59 lei / luna

 

Afla detalii

 
 

BESTSELLER

Connect 300 + Play Familia

Viteza internet 300 Mbps

131 canale TV

Include Connect Box & Horizon

Pachet Sport Cadou
De la 69 lei / luna

 

Afla detalii

 
 

Connect 500 + Play Maxim

Viteza internet 500 Mbps

160 canale TV

Include Connect Box & Horizon

Pachet Sport + Pachet HBO Cadou
De la 89 lei / luna

 

Afla detalii

 
 
 
 

Termeni si conditii

  • Oferta se adreseaza clientilor noi
  • Pachetul Sport este oferit cadou in primele 24 de luni, la achizitia unuia dintre pachetele Connect 300 + Play Familia sau Connect 500 + Play Maxim. Din luna a 25-a, pretul pachetului Sport este 10 lei/luna.
  • Pachetul HBO este oferit cadou in primele 6 luni, la achizitia pachetului Connect 500 + Play Maxim. Din luna a 7-a, pretul acestuia devine 10 lei/luna, iar pachetul HBO ramane activ in grila ta de programe. Daca doresti sa dezactivezi acest pachet, te rugam sa ne contactezi telefonic, online sau in magazinele UPC. Incepand cu luna a 25-a, pretul pachetului HBO este 15 lei/luna.
  • Pentru receptia serviciului de televiziune digitala, poti opta si pentru un card CI+. Daca doresti sa schimbi mediaboxul Horizon inclus in pachet, mentioneaza acest lucru consultantului de vanzari online, cand te va contacta telefonic pentru validarea comenzii.
  • Viteza serviciului de internet este oferita in regim best-effort.Oferta este valabila pana la 15.12.2017. Toate preturile includ TVA.
  • *necesita un hard-disk extern, neinclus in abonament