UPC și Voyo îți aduc și mai mult entertainment în casa ta digitală!

Dacă ai cel puțin un abonament de televiziune și unul de internet, de la UPC, poți accesa o librărie de peste 3000 de filme, emisiuni informative, show-uri și evenimente sportive, seriale românești și internaționale.

Ce este Voyo?

Voyo este un serviciu care oferă conținut video online în sistem de Abonament sau Pay Per View (plată la bucată), în condiții perfect legale.

Milla Jovovich, Robert de Niro, Penelope Cruz, Natalie Portman, Antonio Banderas, Colin Farrell, Ashton Kutcher, Gerard Butler sau Johnny Depp sunt doar câțiva dintre actorii pe care abonații pot să-i regăsească pe Voyo.ro – peste 3000 de filme și emisiuni sunt la dispoziția abonaților, oricând, oriunde și de oricâte ori doresc.

Conținut exclusiv

Voyo include pe lângă filme, și conținut EXCLUSIV - cele mai vizionate seriale românești ale momentului, episoade din "Las Fierbinți", "Triplusec" și ediții “Românii au talent”, "Vocea Romaniei" și alte show-uri marca ProTV.

Voyo este disponibil pe iOS, Android și Smart TV.

 
 

12,00 LEI/lună

6,00 LEI/lună

După ce ai comandat VOYO și ai primit codul de acces primul pas este să te înregistrezi pe www.voyo.ro

 
 

Reducerea de 50% pentru serviciul VOYO se acordă pe toata durata contractului.

Promoția este disponibilă clienților care nu dețin acest serviciu și care au/achiziționează servicii de televiziune și/sau internet de la UPC.
Oferta este valabilă până la data de 31.05.2019.

UPC îşi rezervă dreptul de a prelungi perioada ofertei.

Toate prețurile includ TVA

Termeni și condiții