Devino client Vodafone și UPC
și ai NETFLIX timp de 12 luni CADOU

Ești client UPC
și alegi Vodafone?

12 luni cadou

+

Reducere la abonament Vodafone

prețuri începând de la

7EUR/lună

 
 

Ești client Vodafone
și alegi UPC?

12 luni cadou

+

Reducere la pachete
FIXE

prețuri începând de la

55RON/lună

 
 

Cu Netflix, te uiți la filmele și serialele preferate oriunde!
 

svg.support.message
svg.support.message
svg.support.message

Cum activez oferta Netflix?

PAS 1

Accesează linkul primit prin SMS și autentifică-te cu numărul de telefon

 
 

PAS 2

Activează oferta NETFLIX cadou.

 
 

PAS 3

Creează-ți un cont Netflix prin setarea adresei de e-mail și parola, sau autentifică-te în contul Netflix existent.

 
 

PAS 4

Alege filmele și serialele pe care vrei să le vezi.

 
 

Întrebări frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de cadoul Netflix?
 • Cadoul Netflix de 12 luni este oferit de Vodafone clienților care devin clienți comuni de Vodafone și UPC: clienți Vodafone cu abonament de servicii mobile care achiziționează unul din abonamentele eligibile de internet și TV de la UPC sau clienți UPC de servicii fixe de internet și TV care achiziționează un abonament eligibil Vodafone de servicii mobile în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020. Perioada promoțională va fi extinsă până pe 17 februarie 2020.
 • Cadoul Netflix de 6 luni este oferit de Vodafone clienților ce achiziționează un abonament Vodafone de servicii mobile, din cele eligibile, în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.
 • Dacă un client devine client comun Vodafone – UPC, ulterior activării unui cadou Netflix de 6 luni, clientul mai poate beneficia de un cadou de maxim 6 luni.
 • În oricare dintre cazuri, un client poate primi un cadou de maxim 12 luni de acces la Netflix în perioada 21 noiembrie 2019 – 17 februarie 2020 iar cadoul Netflix poate fi activat până la data de 15 aprilie 2020. Data până la care un client poate activa cadoul Netflix se prelungește până pe 17 mai 2020
Cum activez cadoul Netflix?
 • Accesează linkul următor https://www.upc.ro/impreuna/ sau https://offers.vodafone.com/ro și urmează pașii descriși. Va trebui să te autentifici cu numarul tau Vodafone, selectează activarea bonusului si continuă către site-ul Netflix. Vei ajunge într-o pagină în care va trebui fie să îți creezi un cont nou Netflix, fie să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.
 • Pentru a urmări Netflix este necesar un dispozitiv compatibil Netflix (administrat și achizitionat separat)
Până la ce dată pot activa cadoul Netflix?
 • Cadoul Netflix poate fi activat pana la data de 15 aprilie 2020. Data până la care un client poate activa cadoul Netflix se prelungește până pe 17 mai 2020.
Ce tip de abonament Netflix pot activa cu această ofertă?
 • Promoția vizează abonamentul Netflix Standard (HD) la pretul de 9.99 euro/luna. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94 euro sau 119.88, in functie de promotia activata, echivalentul a 6 sau 12 luni de abonament Netflix Standard (HD) de 9.99 euro.
 • În cazul în care dorești să activezi un alt abonament Netflix, ulterior activarii cadoului, creditul se va consuma mai tarziu in cazul alegerii abonamentului Netflix Basic de 7.99 euro/luna sau mai devreme in cazul alegerii abonamentului Netflix Premium de 11.99 euro/luna.
 • După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției, iar in cazul in care ai asociat cadoul pe un cont nou de Netflix vei fi tarifat pe factura Vodafone
 • Beneficiul Promoţiei este, prin natura lui, un credit în contul Netflix al Clienţilor eligibili care activează Promoţia și:
  (i) este personal și NU se poate transfera în nicio modalitate;
  (ii) NU se cumulează cu alte promoţii Netflix, oricând valabile;
  (iii) NU se poate converti în bani, în credit la servicii telecom, în carduri cadou oferite de Netflix sau în orice alte beneficii de valoare echivalentă, indiferent de natura lor, care ar putea fi oferite de Netflix, Vodafone România sau UPC România.
De când primesc acces la serviciul Netflix?
 • Cadoul Netflix poate fi activat doar după activarea serviciilor achiziționate.
Când primesc acces în contul Netflix?
 • Dacă nu ai mai avut până acum un abonament Netflix, serviciul se va activa după ce ai urmat pașii de activare, ți-ai creeat contul Netflix și ai primit un e-mail de confirmare. Pentru utilizarea Netflix, se aplică termenii: https://help.netflix.com/legal/termsofuse
Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea bonusului disponibil?
 • Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont nou de Netflix, după consumarea creditului alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura abonamentului Vodafone. Inainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin sms pe numarul tau Vodafone si prin e-mail pe adresa de e-mail asociata contului tau Netflix.
 • Dacă aveai deja un cont Netflix activ, vei reveni la modalitatea de plată anterioară activarii bonusului.
 • Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea "Date de facturare" / "Billing details".
Dacă am deja un abonament Netflix activ, pot beneficia de cadoul Netflix??
 • Da, poți beneficia de acces cadoul Netflix chiar dacă ai deja un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94 euro sau 119.88 euro, in functie de promotia activata, din care va fi scazută contravaloarea abonamentului tău Netflix..
Dacă plătesc deja un abonament Netflix cu cardul și activez cadoul Netflix, se va modifica modalitatea de plată?
 • După consumarea creditului alocat prin ofertă, vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai anterior activarii acestui cadou.
Dacă îmi anulez abonamentul Netflix pe perioada în care beneficiez de cadoul de Netflix, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu dar care nu a fost consumat?
 • Abonamentul Netflix poate fi anulat oricând dar abonamentul Netflix poate fi suspendat doar după ce creditul disponibil, oferit în cadrul acestei promoții, se va termina. Până atunci abonamentul Netflix se va reînoi atât timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar.
Cum pot dezactiva abonamentul Netflix activat în cadrul ofertei?
 • Poți dezactiva abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com, alegând ramura Cont > Anulează abonamentul din contul tău Netflix.
 • Dacă ți-ai creat un cont nou de Netflix, poți dezactiva abonamentul Netflix pe link-ul https://offers.vodafone.com/ro/ iar in pagina care se va deschide trebuie sa selectezi "Dezactiveaza abonament".
Cum pot schimba abonamentul Netflix?
 • Îți poți schimba tipul de abonament din contul tău Netflix accesând site-ul netflix.com. Apoi alege: "Cont" > "Schimbarea abonamentului".
Am uitat datele de autentificare în contul Netflix. Cum le pot recupera?
 • Dacă ai uitat parola, accesează site-ul www.netflix.com/LoginHelp
 • Dacă nu mai știi adresa de e-mail folosită la autentificarea în contul tău Netflix și beneficiezi de Netflix prin intermediul Vodafone sună la *222 și solicită unui consultant să corecteze adresa de e-mail conform adresei de e-mail dorite.
Care sunt termenii și condițiile ofertei Netflix?
 • Detalii complete aici