O experienta TV revolutionara prin platforma video de ultima generatie HORIZON

Bucuresti, 27 octombrie 2016 – UPC Romania lanseaza, la nivel national, platforma HORIZON, ce ofera o experienta de televiziune complet noua.

“Suntem mandri sa aducem in casele romanilor una dintre cele mai importante inovatii ale Liberty Global, continuand strategia noastra de a oferi cea mai buna experienta de divertisment din Romania, oriunde si oricand. Nevoia de flexibilitate si interactivitate are acum un raspuns tehnologic revolutionar: serviciul avansat de televiziune HORIZON, prin intermediul caruia ne propunem sa schimbam modul in care clientii se bucura de continut media.,” declara Robert Redeleanu, CEO UPC Romania si UPC Ungaria.

Experienta video HORIZON este adusa in casele clientilor UPC prin intermediul mediabox-ului cu acelasi nume.

HORIZON le ofera utilizatorilor posibilitatea sa aleaga cand si unde urmaresc programele preferate, prin intermediul functiei Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile dupa difuzare, atat pe televizorul principal, cat si pe device-uri mobile prin Horizon Go.

Mai mult, HORIZON dispune de un portal de aplicatii in care vor regasi cele mai populare si indragite aplicatii pentru toata familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul carora clientii au acces oricand la videoclipuri si informatii de ultima ora. Fiind o platforma deschisa, UPC va introduce in permanenta aplicatii noi, atat locale cat si internationale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispozitia dezvoltatorilor locali documentatia necesara pentru a crea noi aplicatii.

HORIZON este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC il va oferi clientilor. Interfata noului HORIZON permite o navigare usoara, simpla si prietenoasa, astfel ca functiile de recomandare si cautare permit o gasire rapida a continutului, indiferent daca este vorba despre filme sau seriale, programe inregistrate sau in curs de difuzare. Clientii care doresc sa pastreze programele preferate inregistrate, pe o perioada mai lunga de timp, au posibilitatea inregistrarii pe un hard disk extern cu functia DVR.

Serviciul HORIZON este o inovatie a Liberty Global ce are deja 2 milioane de abonati la nivel global.

Pana la finalul anului, toti clientii care au HORIZON se pot bucura de promotia UPC: la orice bilet de cinema cumparat din Aplicatia Cinemagia in oricare din zilele saptamanii in cinematografele inscrise in program, clientii beneficiaza de al doilea bilet gratuit.

UPC le ofera clientilor de internet si televiziune si serviciul Horizon Go, prin intermediul caruia au acces la 60 de canale TV si pot viziona programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde si oricand. Conectarea la Horizon Go este simpla. Pentru a beneficia de serviciu este necesara descarcarea aplicatiei Horizon Go din magazinele iOS si Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin Horizon.tv.