Cu UPC si HBO GO

ai cinema oricand, oriunde!

 

Daca ai optiunea MAXPAK, urmareste sute de filme si seriale pline de actiune, comedie si romantism cu doar 10 lei pe luna*! Ca sa te poti bucura de acest serviciu, intra pe www.hbogo.ro sau descarca aplicatia HBO GO disponibila pe iOS si Android si urmeaza instructiunile.

 

 

 

HBO GO

 

HBO GO + MAXPAK

 
 
 
 
 
 

Intra pe HBO GO.

 
 
 
 
 

Autentifica-te cu contul de My UPC.

 
 
 
 
 

Bucura-te de filmele tale preferate.

 
 
 
 

O librarie cinematografica pe care o poti accesa de oriunde

Imagineaza-ti o librarie de filme si seriale online pe care o poti accesa oricand, oriunde, cu o simpla conexiune la internet. Este non-stop, fara taxe de inchiriere si ai acces la sute de ore de continut. Blockbustere, productii originale HBO, concerte si cele mai bune seriale – acum pe HBO GO.

 

Poti urmari HBO GO oriunde in Romania, de pe PC/laptop, iPad, iPhone, telefon Android, tableta Android, Smart TV LG si Smart TV Samsung.

 

Mai mult, ai acces nelimitat la peste 2000 de ore de continut: seriale HBO preferate, inclusiv productii originale HBO, filme de top, documentare, programe speciale si multe altele.
In plus, ai parte de caracteristici bonus si momente exclusive de pe platoul de filmare.

 

 
 

Protejeaza-i pe cei mici cu o singura parola

Controlul parental usor de folosit iti permite sa faci HBO GO potrivit pentru copiii tai. Continutul peste limita de varsta poate fi urmarit doar dupa introducerea unei parole setate in prealabil.

 
 

Intrebari Frecvente

Ce este HBO GO?

HBO Go este un serviciu HBO, de streaming online, prin care clientii pot avea acces legal si nelimitat la filme si seriale premium;

Ce ofera HBO GO?

Pe HBO GO poti urmari peste 1500 de ore de conţinut: seriale HBO, productii originale HBO, filme, documentare, programe speciale si multe altele.

In plus, ai acces in spatele scenei si poti urmari momente exclusive de pe platourile de filmare.

Cum poate fi accesat HBO GO?

HBO GO poate fi accesat de oriunde de pe teritoriul Romaniei, de pe PC, laptop, iPad, iPhone, telefon Android, tableta Android si Smart TV LG. Afla aici (verifica sectiunea "Asistenta") mai multe despre device-urile compatibile si specificatiile minime.

Accesul la HBO GO

Pasul 1

 

Dupa abonarea la serviciul HBO GO, la prima accesare a paginii, trebuie sa iti creezi un cont HBO GO apasand butonul "Utilizator nou" din coltul din dreapta sus.

Pasul 2


In ecranul urmator, va trebui sa selectezi UPC din lista de operatori.

Pasul 3


Dupa selectarea operatorului, vei fi directionat catre o pagina UPC, in care va trebui sa te autentifici cu datele de logare ale contului My UPC.

Pasul 4


Dupa introducerea datelor de logare ale contului My UPC, vei fi redirectionat catre HBO GO, unde iti vei introduce numele de utilizator si numele terminalului de pe care acceseaza serviciul. Dupa crearea contului, la orice vizita ulterioara, te vei putea autentifica folosind datele de logare ale contului My UPC, urmand pasii de Autentificare de pe pagina HBO GO.

 

* Pret valabil daca ai optiunea MAXPAK. Daca optezi acum pentru MAXPAK + HBO GO pretul este de 30 de lei/luna. Preturile includ TVA.