Viitorul divertismentului
HD TV Programe HD

Uita-te la emisiunile incitante in format HD, care ofera imagini de pana la 5 ori mai clare fata de televiziunea standard si sunet de inalta calitate. De acum, filmele, documentarele si intrecerile sportive vor fi mai intens traite!

DVR DVR: Pauza, derulare si inregistrare

Inregistreaza pana la 65 de ore de divertisment de televiziune si vizioneaza sau intrerupe programul in orice moment. Fa cunostinta cu viitorul televiziunii printr-un singur echipament.

         
EPG EPG: ghid electronic de programe

Creaza-ti singur grila de canale favorite, programeaza inregistrarea emisiunilor preferate sau verifica programul TV cu ajutorul ghidului electronic de programe usor de utilizat.

  Digital music Radio

Sunetul digital poate transforma camera ta intr-o sala de concert. Cu UPC Digital TV te poti bucura de o multime de canale radio digitale.

         
Theme channels Canale tematice

Poti viziona programele preferate, alegand dintr-o varietate de genuri: stiri, muzica, divertisment, documentare, cultura, sport, filme, desene animate.

  TV channels Vizioneaza peste 100 de canale

Alege-ti propriul pachet UPC Digital TV si te poti bucura de peste 100 de canale digitale TV de inalta calitate.

HDTV

O experienta de neuitat!

HDTVTeleviziunea HD (Inalta Definitie) este cel mai nou standard de televiziune care ofera imagini de 5 ori mai clare fata de televiziunea standard.

De ce ai nevoie?
Din ce in ce mai multe canale emit in format HD. Pentru a beneficia de HD, trebuie sa fi in posesia unui televizor de tip HD-ready sau HD-TV. De obicei, aceste televizoare HD sunt LCD-uri sau plasme. Echipamentele adecvate pot fi recunoscute dupa urmatoarele sigle:

HDTV

Mediaboxul HD
Pe langa LCD sau plasma ai nevoie si de Mediaboxul HD de la UPC, care iti permite sa te bucuri din plin de experienta HD.

Esti interesat de HD?
Esti convins ca televiziunea HD este intr-adevar asa de buna precum se spune? Atunci fa urmatorul pas in era digitala si bucura-te de noua experienta.

DVR

Decide ce programe vrei sa vizionezi

Cu serviciul inovativ Digital Video Recorder (DVR), de la UPC, poţi înregistra toate programele preferate pentru a le viziona apoi oricand doresti! De asemenea, se pot inregistra chiar si doua emisiuni in acelasi timp, atata timp cat Mediaboxul UPC este in stand-by.
HDTV
Inregistreaza si vizioneaza
Nu numai ca poti inregistra si viziona programe la televizor in acelasi timp, dar capacitatea marea a hard disk-ului de 160 GB garanteaza faptul ca nu vei mai rata nicio emisiune. Poti salva pana la 65 de ore de divertisment de televiziune!

Pune pauza emisiunilor transmise in direct!
Cu Digital Video Recorder beneficiezi de funcţia speciala numita "Pauza". Aceasta functionalitate avansata face posibila intreruperea transmisiei in direct ori de cate ori doresti si iti permite sa urmaresti din nou, din momentul opririi. De asemenea, poti alege singur momentul vizualizarii programului respectiv.

Cu optiunea DVR iti faci singur programul TV! Tu decizi ce vrei sa vizionezi!

EPG

Creaza-ti propriul Ghid TV

EPG este un nou mod prin care iti demonstram dorinta noastra de a avea servicii de o calitate impecabila. Ghidul Electronic de Programe este un instrument extrem de folositor. Este o medota simpla de a afla in orice moment ce emisiuni se pot viziona zilnic la televizor. Parcurgerea programelor se face utilizand un table cronologic, iar ghidul iti poate arata data si ora transmiterii programului, dar si informatii despre programul dorit.

NOU! Ca sa-ti fie mai usor sa gasesti si sa inregistrezi emisiunile care-ti plac, acum ai 3 noi functiuni:
 • Gasesti Usor

  Poti gasi acele emisiuni care te intereseaza pornind de la un cuvant cheie (de exemplu numele unui actor, regizor, film sau tema emisiuniii). Poti astfel cauta in intreaga lista de programe tv, asa incat sa le gasesti usor pe cele dorite. Iar pentru fiecare din rezultatele cautarii poti pune un memo care sa-ti aminteasca de inceperea emisiunii respective.
 • Serialele Mele*

  Ai acum posibilitatea de a programa inregistrarea automata a tuturor episoadelor unui serial tv. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de inregistrare si sa selectezi serialul dorit. Astfel ai certitudinea ca nu vei pierde nici unul din episoadele tale preferate.
 • Inregistrare Simultana*

  Mediabox-ul cu DVR permite inregistrarea a doua programe in acelasi timp, daca Mediabox-ul este in modul Stand-by.
*Functiuni disponibile cu UPC Digital TV, doar prin optiunea DVR.

Radio Digital

Asculta canalele radio digitale!

Digital Radio
Lasa muzica sa preia controlul ... Cu Digital TV de la UPC, nu numai ca beneficiezi de o varietate de canale TV, dar vei primi, de asemenea si o multime de canale radio digitale. Poti alege genuri variate de muzica din cele 17 canale radio digitale, pentru a-ti asigura ore bune de distractie!

Radio-ul este un mod de viata, iar Digital TV iti propune sa asculti ceea ce iti place mai mult. Muzica, teatru radiofonic, emisiunile politice te vor incanta ori de cate ori alegi unul din cele 17 canale radio!

Posturi radio:
 • Romania In Direct
 • Romania Muzical
 • Radio 21
 • Romantic FM
 • National FM
 • Europa FM - regional
 • Gold FM 96.9
 • Vibe FM
 • Itsy Bitsy FM
 • Kiss FM Romania
 • Magic FM
 • Pro FM
 • Radio Guerrilla
 • Radio Realitatea FM
 • Radio ZU
 • Radio TRINITAS