mijloacele media

Your child and TV

informatii importante pentru parinti

Canalele media joaca un rol foarte important in dezvoltarea unui copil. Stii exact la ce anume se uita copilul tau la televizor, pe ce siteuri navigheaza pe internet sau ce jocuri sint la moda zilele acestea? Vorbesti des cu copilul tau despre aceste subiecte?

Descopera cum pot televiziunea, filmele, reclamele, calculatoarele si jocurile video sa contureze dezvoltarea copilului tau si ce poti face pentru a-i crea un mediu deschis catre media.

Impactul si utilitatea televiziunii

Televiziunea poate fi o parte inevitabila din viata copiilor mici. Desi unii cercetatori mass-media si chiar pediatri recomanda ca parintii sa reduca la minim expunerea copiilor la TV - cel putin pentru cei sub doi ani - mai util este sa ne gandim daca televiziunea se poate sau nu integra in dezvoltarea lor printr-un control riguros al programelor pe care le vad.

mai multe

La ce jocuri are acces copilul tau?

Unele jocuri video abunda de violenta

Influenta publicitatii

Cum sa inteleaga publicitatea

Sfaturi despre siguranta pe internet

In fiecare zi milioane de oameni folosesc Internetul pentru a se informa, folosesc aplicatii bancare sau se joaca online. Dar care sunt riscurile tuturor acestor actiuni si cum ne putem proteja de ele?

Powered by

Powered by Insafe and UPC