Termeni si conditii

Informatii despre detinatorul legal al websiteului

S.C. UPC Romania S.R.L.

Cod Unic de Inregistrare : 12288994

Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J40/5971/2003

Capital Social: 1.514.837.376,56 RON

Sediul in Bucuresti: Sos Nordului 62 D, Sector 1

Acest website este administrat de UPC Romania S.R.L.

Informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt sunt proprietatea exclusiva a UPC Romania SRL. Forma si continutul paginii web UPC Romania SRL sunt protejate prin copyright. UPC Romania SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Responsabilitatile detinatorului

UPC Romania SRL nu este si nu va fi legal responsabila in nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

UPC Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului sau, in orice moment si fara nici un preaviz.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta. Datele si informatiile prezentate au scop informativ si nu angajeaza contractual UPC Romania SRL. Persoanele care doresc sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici sunt rugate sa contacteze oricare din unitatile UPC Romania SRL pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale sau tarifelor aferente.

Interdictii

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al UPC Romania SRL. Totodata, fotografiile continute in acest site fac obiectul proprietatii exclusive a UPC Romania SRL. Agentiile de presa si publicatiile centrale sau locale pot prelua aceste fotografii cu acordul scris prealabil al UPC Romania SRL.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginilor, fotografiilor, marcilor si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - UPC Romania SRL, da dreptul UPC Romania SRL de a se adresa instantelor legal competente pentru protejarea intereselor sale.

Responsabilitatile utilizatorilor

Accesarea site-ului echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing (inclusiv efectuarea unor comunicari comerciale si a comercializarii produselor si serviciilor UPC), in scopul efectuarii unor studii si cercetari de piata si in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor furnizate.

In cazul in care utilizatorul care acceseaza site-ul nu doreste ca UPC Romania SRL sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va instiinta in scris UPC Romania SRL la adresa UPC Romania SRL, Sos. Nordului nr. 62D, sectorul 1, Bucuresti, precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care furnizeaza UPC Romania SRL date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

despre upc

Ai intrebari?

Niciodata nu a fost mai usor sa intri in contact cu noi.