22 Iulie 2009 – NOU: Plata facturilor UPC in statiile OMV, prin Westaco Express

Bucuresti, 22 iulie 2009 – OMV Romania, UPC si Westaco Express lanseaza noul serviciu de plata a facturilor de telefonie, internet si televiziune in statiile OMV. Acum, clientii UPC si OMV beneficiaza de o solutie simpla si sigura pentru plata facturilor, disponibila la nivel national, dupa un program extins.

Operatiunea de plata a facturilor se efectueaza usor si rapid, serviciul fiind disponibil, prin intermediul Westaco Express, in toate statiile OMV din tara, 24 ore din 24. Pentru achitarea facturii, clientul nu trebuie decat sa prezinte ultima factura UPC si sa achite suma inscrisa la rubrica „Total de plata”. Plata se realizeaza in numerar, iar comisionul tranzactiei este 0%.
„Prin introducerea noului serviciu de plata a facturilor UPC extindem din nou gama de servicii oferite in statiile noastre”, a declarat Radu Caprau, Head of OMV’s filling station business in Romania. „Clientii OMV si UPC au acum la dispozitie o noua modalitate de plata a facturilor, o solutie moderna si eficienta de rezolvare a sarcinilor cotidiene, foarte convenabila si accesibila”, a adaugat Radu Caprau.
 „Clientii nostri isi doresc diverse metode de plata a facturii, astfel incat sa poata alege solutia cea mai avantajoasa si mai simpla pentru ei. Parteneriatul cu OMV/ Westaco Express, incheiat la nivel national, demonstreaza ca suntem foarte preocupati sa diversificam si sa extindem metodele alternative de plata pentru a economisi timpul clientilor nostri”, a declarat Iulia Florea, Director Billing & Collection UPC Romania.

Plata facturilor UPC se efectueaza in conditii optime de siguranta, fiind utilizate sisteme informatice securizate si retele private de comunicatii. De asemenea, toate statiile OMV sunt supravegheate permanent prin intermediul personalului de specialitate si prin sistemele de supraveghere video.
Statiile de distributie carburant OMV sunt concepute ca centre multifunctionale de servicii destinate clientilor activi, „in miscare”. Serviciile suplimentare din statii au fost dezvoltate pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor care doresc sa rezolve cat mai multe sarcini cotidiene intr-un singur loc, cu maximum de confort, economisind timp si resurse.

Informatii generale

WESTACO EXPRESS – un serviciu simplu, rapid si la indemana
WESTACO EXPRESS este un serviciu de incasari si transfer rapid de numerar intre locatii situate pe teritoriul Romaniei, disponibil in toate statiile OMV din Romania. Prin intermediul WESTACO EXPRESS clientul isi poate plati facturile telefonice, facturile de leasing sau asigurari, rate la credite, poate primi sau trimite bani catre Beneficiarul indicat de acesta.

WESTACO EXPRESS este conceput astfel incat sa ofere maximum de avantaje clientilor sai: simplitate in efectuarea platilor; acces rapid si facil – statiile OMV sunt amplasate in zone de trafic intens si sunt prevazute cu locuri de parcare; durata mica de asteptare la realizarea platilor sau transferului de bani; economii de bani si timp – deplasarea pentru realizarea unei operatiuni poate fi cuplata cu alimentarea cu carburant a automobilului; program extins de lucru, inclusiv sambata si duminica; acoperire nationala.


Informatii suplimentare despre UPC   
UPC Romania. UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienti in 200 orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 15.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania  este afiliata la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)


Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in banda larga, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 31 martie 2009, LGI ofera servicii de inalta calitate, catre aproximativ 17 milioane de clienti din 15 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa. (www.lgi.com)


SC OMV Romania Mineraloel s.r.l.
OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV, grupul energetic lider in centura de crestere europeana.
OMV Romania are 89 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 77 de statii care reprezinta o cota de piata de 9% in sectorul distributiei de carburanti.


OMV este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor sale si a introdus conceptul statiilor de distributie carburant ca centre multifunctionale de servicii. Portofoliul de produse si servicii al statiilor OMV este unic in Romania si include 75 de restaurante si magazine VIVA, precum si sisteme performante de spalare a masinilor, servicii inovatoare de transfer de numerar si plata a ratelor bancare.

OMV a fost prima retea ecologica din Romania si singura retea care utilizeaza aditivi pentru toti carburantii, fiind si prima companie care a comercializat carburantii Euro 3, Euro 4 si Euro 5, motorina de inalta calitate produsa special pentru sezonul de iarna – OMV Alpin Diesel si carburantul cu cifra octanica 100 – OMV Carrera 100.


Ai intrebari?

Niciodata nu a fost mai usor sa intri in contact cu noi.

Galerie foto

Avem marturii in imagini de la toate evenimentele noastre.