Despre UPC

# Suntem una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra si oferim servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala. In acest moment, avem peste 1.188.300 clienti in circa 200 de orase medii si mari, potrivit celui mai recent raport Liberty Global, publicat la 31 decembrie 2013.

Modernizare

UPC Romania investeste in mod constant in modernizarea retelelor pentru a oferi produse si servicii de calitate si pentru a lansa noi produse pentru clienti.

De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, compania a investit peste un miliard de euro, devenind astfel cea mai mare investitie americana directa din tara. In anul 2013, investitiile in dezvoltarea companiei s-au ridicat la suma de 30 de milioane de euro, iar pentru anul 2014, au fost planificate investitii egale cu suma din anul 2013.

Investitie

De altfel, UPC Romania investeste continuu in modernizarea retelelor pentru a oferi produse si servicii de calitate si pentru a lansa, in mod constant, noi produse pentru clientii sai.

Promitem clientilor nostri experiente uimitoare in lumea digitala. Le oferim servicii extraordinare – cel mai rapid Internet din Romania – Fiber Power 200 Mbps, cele mai multe canale HD prin cablu (23), cele mai multe canale documentare (23) si canale 3D. Le oferim clientilor 167 de canale in format digital, pentru a se bucura de continutul TV relevant pentru ei. Noi credem ca nu exista produse extraordinare fara servicii, fara suport extraordinar. De aceea dublam intotdeauna produsele cu un suport pe masura. Un raport ANCOM din 2013 a evidentiat de altfel faptul ca UPC reuseste sa instaleze serviciile de internet in maximum 3 zile – cel mai rapid termen de instalare din Romania.

Calitate

Suntem preocupati in mod constant de calitatea serviciilor de relatii cu clientii si o mare parte dintre investitii este orientata in aceasta directie. Pentru noi este foarte important ca toti clientii nostri sa se simta bine atunci cand iau legatura cu reprezentantii companiei, fie ca intra intr-unul dintre Centrele de Relatii cu Clientii, suna in Call Center sau interactioneaza cu echipele tehnice.

UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Plc., cea mai mare companie de comunicatii prin cablu din lume. In Europa,Liberty Global ofera servicii de televiziune, internet de mare viteza si telefonie pentru 23 milioane de clienti din 12 tari europene: Marea Britanie, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Irlanda, Olanda, Elvetia, Germania, Belgia si Romania.

Cine este Liberty Global plc?

Liberty Global plc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni in 14 tari. Ii conectam pe oameni cu lumea digitala si le oferim posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilitati nelimitate. Serviciile noastre de televiziune, Internet in banda larga si telefonie sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie urmatoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza 24,5 de milioane de clienti. La 31 decembrie 2013, acestia aveau peste 47 de milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia, Kabel BW, Telenet si VTR. Operatiunile LGI includ totodata si, Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii si Liberty Global Ventures, fondul nostru de investitii. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.libertyglobal.com.

Ai intrebari?

Niciodata nu a fost mai usor sa intri in contact cu noi.

Vrei sa stii mai multe despre noi?

Vezi ultimele noastre comunicate de presa.

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Angajam specialist vanzari la domiciliul clientului.