Despre factura ta UPC

Cum se citeste factura

Ne dorim ca fiecare client sa fie informat si sa aiba la dispozitie detaliile care il intereseaza, de aceea am pregatit cateva informatii legate de factura UPC, care sa te ajute sa intelegi mai bine modul in care este realizata.

Deschide galeria de imagini si afla toate detaliile despre factura ta
Unde pot sa-mi vad factura

Poti vizualiza istoricul ultimelor tale 12 luni de abonament prin crearea unui cont My UPC. Intra pe my.upc.ro, creeaza-ti un cont gratuit, ai acces oricand la detaliile facturii si poti plati online in mai putin de 1 minut. 

 
 

Factura electronica

 
 

La sfarsitul anului 2013, am lansat primul serviciu de plata online a facturilor UPC: My UPC. Intuitiv, simplu si rapid, My UPC iti ofera, pe langa acces 24/24 la serviciile tale, posibilitatea de a-ti activa factura electronica si serviciul de alerta prin SMS la emiterea acesteia. Astfel, ramai mereu conectat la statutul tau de abonat si ai acces oriunde, oricand, printr-o simpla conexiune la internet, la toate detaliile facturii tale.

 
 

Modalitati de plata

 
 

Factura poate fi achitatata online prin intermediul serviciului My UPC, in magazinele UPC sau prin intermediul partenerilor nostri (ING, Payzone, Banca Transilvania, Paypoint, BCR ATM, OMV Westaco, Raiffeisen Bank, Posta Romana, Transfer bancar – serviciu disponibil la orice banca). Platile efectuate prin intermediul partenerilor UPC au termenul de inregistrare intre 2 si 7 zile lucratoare, asa ca te rugam sa fii atent la data scadenta a facturii pentru a te asigura ca faci plata in timp util.